Onderzoek als basis voor PR & platformInternet Marketing Bureau

Online platform relatieproblemen

Een (door Synovate) uitgevoerd onderzoek naar relatieproblemen in Nederland was de basis voor het PR offensief. Ook het online platform is helemaal gebouwd op de resultaten van dit onderzoek. Welke relatieproblemen zijn er, wat zijn de oorzaken en hoe los je ze op? Deze tools worden door media partners gretig op hun website gezet en leidde tot veel relevante bezoekers.

 

 

Bovenaan in de zoekmachines

Als je relatieproblemen ‘Googled’ staan we hoog! Dat is geen toeval daar zit een slimme strategie achter.

 

Bovenaan in de pers

Met de primeur voor EenVandaag en talloze plaatsingen bij o.a. Radio1, AD, Nu.nl, en Volkskrant was de perslancering succesvol te noemen.

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.