Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bovenaan in Google! Wij weten hoe het moet! Wij kennen alle (door Google toegestane) tips en trucs! Welke zoekwoorden zijn relevant en realistisch? Wij hebben de tools om uw website vindbaar te maken én te houden. Een ideale structuur, gevuld met slimme webcontent. Wij hebben fantastische referentie cases!

 

Zoekmachine optimalisatie door aanpassingen in uw website (On-site)

Google zegt dat er meer dan 200 factoren zijn die meewegen in het vindbaar maken van uw website. Daar hebben wij de Anthill Zoekmachine top20 uit samengesteld. Die voeren we standaard door in een nieuwe website of passen we aan in uw bestaande website. We komen het graag persoonlijk toelichten.

 

Zoekmachine optimalisatie door invloeden van buiten uw website (Of-site)

Google kijkt ook of anderen uw website belangrijk vinden. Dat doet Google door te kijken of andere websites naar uw website linken. Google geeft u daar zelfs een cijfer voor, dit heet pagerank (PR). Het is dus belangrijk dat andere websites naar uw website verwijzen. PR & free publicity is daar een manier voor. Nodig ons rustig uit voor een persoonlijke uitleg.

Linkbuilding is een andere belangrijke manier. Dit is een programma om zoveel links naar uw website te plaatsen. Anthill doet dit voor u. Wij besteden er zelf ook veel aandacht aan. Zo hebben wij voor onze eigen website links geruild met de volgende websites:

www.goedbegin.com
www.jouwpagina.nl

www.favos.nl

www.tag10.nl

www.starthoekje.nl

www.startpleintje.com

www.1001paginas.nl

www.internetlinks.nl

www.kiespagina.nl

www.expertpagina.nl

www.goedvinden.com

www.linkkwartier.nl

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.