Wij werken 180 graden anders

Wij werken 180 graden anders dan andere reclamebureaus

Veel reclamebureaus vertellen wat u moet doen. Sommige reclamebureaus vertellen hoe u het moet doen. Maar wij starten altijd met de vraag: Waarom gaan we het doen?

Daardoor ontwikkelen we vaak een andere aanpak:

  • We ontwikkelen eerst een slimme campagne-strategie (Waarom)
  • En pas daarna onvoorstelbare concepten (Hoe)
  • Vervolgens gaan we andere dingen doen (Wat)
  • Met onverwachte combinaties van PR, internet en reclame

 

‘Ik ken geen reclamebureau dat zulke goede vragen stelt’

Dit compliment horen wij van bijna al onze klanten. Wij gaan echt op zoek naar de vraag achter de vraag. Daarbij maken we het u niet makkelijk, vragen u het hemd van het lijf en researchen net even beter. Wij zoeken (en vinden) de kansen die net het verschil in de campagne maken.

De golden cirkel van Simon Sinek

Simon Sinek, spreker op een TEDx conferentie is de geestelijk vader van de ‘Golden cirkel’. Hierin legt hij uit waarom bedrijven die ‘Starten met waarom?’ zo succesvol zijn. Wij deden dit ‘onbewust’ al jaren, maar hij heeft er echt een methode voor.

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.