PRbureau

Verwacht u gouden bergen van een PRbureau met ‘goede relaties met journalisten’? Stop hier vandaag nog mee! Journalisten zijn geen ‘vrienden’. Het zijn professionals op zoek naar nieuwswaarde! Wij werken dagelijks samen met professionals van ANP die weten hoe je een boodschap moeten vertalen naar nieuwswaarde.

 

PRbureau zorg voor free publicity!

Van een goed PRbureau verwacht je toch free publicity? Dus om uw product of bedrijf in zoveel mogelijk relevante media te krijgen vereist een PRbureau dat werkt! Dus vertalen wij uw boodschap naar nieuws. Daar hebben wij de ‘tools’ voor en daar zijn we goed in. Uiteindelijk leveren we alles panklaar aan bij alle relevante journalisten (wij weten ze te vinden). En, als free publicity er echt niet in zit… dan vertellen we u dat als PRbureau ook vooraf.

 

PRbureau met reclamebureau en internet marketing bureau erbij

ANTHILL is een PRbureau uit Utrecht (Vleuten) dat een PR plan net even slimmer inzet dan anderen. Dat komt omdat we ook verstand hebben van reclame en internet marketing. Door PR slim in te zetten nemen we de zoekmachine optimalisatie van uw website meteen mee. Of we gebruiken ‘onafhankelijke publicaties’ weer in uw instore communicatie of DM. Als PRbureau met meer dan 12 jaar ervaring hebben legio voorbeelden waarin we als PR, internet marketing en traditionele reclame laten samenwerken als geen ander.

 

PRbureau dat via een slim PR plan nieuws maakt

Een nieuw product is nieuws voor u. Maar niet altijd voor journalistiek Nederland. OK, een teleurstelling maar er is hoop! Want als PRbureau weten we hoe je van ‘niets’ nieuws kunt maken! En we zorgen ervoor dat het nieuws onlosmakelijk aan uw organisatie gekoppeld blijft. We vinden het een sport om het journalisten onmogelijk te maken uw organisatienaam weg te schrappen en toch het nieuws te brengen. Van een PRbureau als ANTHILL mag u een slim PR plan verwachten. Volledig in lijn met uw positionering en strategisch marketingplan.

 

PRbureau dat meer doet dan een persbericht schrijven

Marketing PR is meer dan alleen een PRbureau dat een persbericht schrijft. Bij ANTHILL heiligt het doel bijna alle (communicatie)middelen. PR stunts, een persconferentie, guerrilla marketing, een online perscentrum, een medium ontwikkelen in eigen beheer, media partnerships met lezersacties en redactionele ondersteuning.

 

PRbureau met invloed op zoekmachine optimalisatie

PR is één van de nog onontdekte geheimen van zoekmachine optimalisatie. Sterk vereenvoudigd uitgelegd: Google geeft uw website een cijfer. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger u in Google staat. Het cijfer dat Google uw website geeft hangt af van twee factoren:

  • Structuur, content en achterliggende techniek van uw website (voor details: zie zoekmachine optimalisatie).
  • Hoe belangrijk vinden andere websites uw website? Ofwel, hoeveel andere websites hebben een link naar uw website? Als wij uw persbericht geplaatst krijgen op andere (nieuws)websites draagt dat bij aanzoekmachine optimalisatie.

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.