PR stunts

PR stunts hebben een aantal zaken gemeen:

Hang niet uw hele strategie op aan een PR stunt

Veel klanten willen een PR stunt gebruiken om gratis publiciteit te genereren. Er is echter een probleem: free publicity is niet 100% te garanderen. Een briljant idee/product bij de doelgroep onder de aandacht brengen op basis van alleen een PR stunt is dus een risico. Laat een PR stunt een onderdeel zijn van een geïntegreerde aanpak.

Voorbeeldbriefing PR stunts aanvragen

Wat u een PR stunt waard vindt, vinden de media vaak niet

Want wat u nieuws vindt en dus een PR stunt waardig, is voor journalistiek Nederland niet altijd zo. Onze stelregel is: als je er een advertentie van kunt maken, leent het zich niet voor een PR stunt. Vaak is het een kwestie van het verhaal net iets kantelen.

Voorbeeldbriefing PR stunts aanvragen

Hoeveel mag een PR stunt kosten?

De kosten zit niet in het schrijven van een persbericht en het verzenden ervan naar de pers. Wat is er nodig om een PR stunt te organiseren? Moet er een filmpje of persvideo gemaakt worden, moet er een catwalk in de stad komen, moeten er bekende Nederelanders betrokken (en betaald worden). De vraag is: welke kosten zij gerechtvaardigd bij PR stunts met de kans op free publicity?

Voorbeeldbriefing PR stunts aanvragen

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.