Promotie actie guerrilla marketing

Soms moet er uit een ander vaatje getapt worden. We ontwikkelen guerrilla- en promotieacties zoals ‘taste-zones’ en ‘test-sets’ en zetten lifters in om de aandacht te vestigen op een nieuw restaurantconcept. Noem het guerrilla marketing, als het maar werkt. We hebben echt werkende ideeën maar durft u ook? En een idee is niets! Alles draait om details, details, details bij guerrilla marketing.

 

De twee grootste misverstand over guerrilla acties & -marketing

Als reclamebureau, PRbureau en Internet Marketing bureau worden vaak gevraagd voor guerrilla acties of andere promotieacties. De twee meest voorkomende misverstanden over guerrilla acties & -marketing zijn:

 

1. Je kunt het effect van guerrilla acties & -marketing vooraf calculeren

Niet waar: Je mag hopen op effect, maar nooit rekenen. Want guerrilla acties en promotieacties vallen in de categorie ‘high risk, high value’. Ze kunnen fantastisch aanslaan en alle verwachtingen overtreffen, maar ook mislukken.

 

2. Guerrilla acties & -marketing zijn een goedkope manier van publiciteit

Mede door misverstand 1 zijn guerrilla acties geen goedkope manier van publiciteit. Guerrilla acties moeten onderdeel zijn van een campagne die bestaat uit meerdere middelen. Effecten van guerrilla acties vormen dan de slagroom op de taart. Maar zorg eerst voor een goede taart (lees campagne).

Hoe laten wij guerrilla acties & -marketing een slim onderdeel uitmaken van een campagne?

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.