Strategisch marketingplan voorbeeld of format

Hoe kom je van een droom tot écht resultaat? Bij ons geen vuistdikke rapporten maar een praktisch strategisch marketingplan. Wij hebben een voorbeeld of format aan de hand via een uitgekiende methode. Als het strategisch marketingplan klaar is, zijn de doelen, doelgroepen, proposities helder en de kosten zijn inzichtelijk. Vraag een voorbeeld en format aan van een strategisch marketingplan aan

Sneller een strategisch marketingplan door een voorbeeld of format

Op welke markten richt u zich met welke producten? Dat is eigenlijk de eerste vraag in een strategisch marketingplan. Hiervoor hebben wij een format met een unieke en bewezen werkwijze . Want wij gaan eerst op zoek naar de vraag ‘Waarom’.

Daarna bepalen ’Hoe’ we het gaan doen

Als we weten ‘hoe’ we het gaan doen, wordt duidelijk ‘wat’ we gaan doen. Activiteiten, prioriteiten en budget zijn helder geformuleerd in het strategisch marketingplan.

 

Tenslotte: Wat gaan we doen?

Pas dan formuleren we in het strategisch marketingplan wat we gaan doen. Zodat we dit kunnen vertaln in het communicatieplan. Hiervoor hebben we een aanpak waarbij we slimme combinaties van PR, internet marketing en traditionele reclame maken.

Anthill werkt als reclamebureau

Als reclamebureau leveren we o.a. strategische communicatieplannen, reclamecampagnes, DM’s, bedrijfsfilms, instore communicatie, relatiemagazines, events, guerrilla marketing acties, reclame drukwerk en specials voor de doelgroep (zoals je eigen boek, verjaardagscadeau en merchandise).

Anthill werkt als internet marketing bureau

Als internet marketing bureau houden we ons bezig met o.a. online strategieën, nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen, webredactie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en de meest intelligente analyses om een website en online campagnes te optimaliseren.

Anthill werkt als PRbureau

Als PRbureau houden we ons bezig met o.a. het PR plan, research & intelligence, PR stunt, PR event, persberichten met nieuwswaarde, mediacontacten, online perscentrum, persberichten versturen, press kit, persconferentie, knipseldienst, medium ontwikkelen in eigen beheer, sponsoring en PR & mediapartnership.