marketing & communicatie 

20 JAAR ANTHILL
REWIND NAAR 2017
VERENIGING VAN ERFGOEDHOVENIERS

TERUGSPOELEN MET
GERRIT REIJM
BESTUURSLID

‘Anthill verdiept zich niet alleen in ons als klant, maar ook in ons ambacht’

Terugspoelen met …  Gerrit Reijm

Nu: Bestuurslid Vereniging van Erfgoedhoveniers

‘Erfgoedhoveniers maakt inmiddels enkele jaren gebruik van de diensten van Anthill. We kiezen voor Anthill vanwege hun creativiteit, strategie en betrokkenheid. Anthill verdiept zich echt in ons als klant maar ook in ons ambacht, dat resulteert in een goede samenwerking, mooie producten en effectieve PR!’

Werken als marketingafdeling op afstand

Voor de Vereniging van Erfgoedhoveniers begonnen we met een online inhaalslag en een website met content! Vanuit deze website ontwikkelden we alle andere materialen en iedere kennispagina vormt een landingspagina voor een social media bericht. Zo kunnen we heel snel en gemakkelijk meerdere social media berichten aanmaken en plannen in de toekomst. En hoeven we niet iedere keer iets nieuws te bedenken!

Jaarlijks zetten we samen de koers uit en gieten dit in een concreet (jaar)plan. Inclusief thema’s, planning, media advies en budgetindicatie. Wij voelen ons echt het verlengstuk van de vereniging! Ook omdat we van groen houden! Wij bieden als marketing bedrijf extra creatieve en strategische slagkracht.