marketing & communicatie 

20 JAAR ANTHILL
REWIND NAAR 2006
OUD-MEDEWERKSTER

TERUGSPOELEN MET
ESMEE BLOM
TOEN: CREATIVE PROJECT MANAGER

‘Mijn liefde voor retail is absoluut ontstaan op de mierenheuvel!’

Terugspoelen met …  Esmee Blom

Toen: Creative  project manager bij Anthill

Nu: Communicatiemanager Campagnes bij PLUS Supermarkt

‘Mijn liefde voor retail is absoluut ontstaan op de mierenheuvel! Mijn grootste klant was Eye Wish en ik werd meteen verliefd op de snelheid en de hectiek van de branche. En ik ben er nooit meer uit weggegaan: na vier geweldige jaren bij Anthill heb ik gewerkt bij mooie retailers als WE Fashion, Hunkemoller, Pearle en PLUS.’

‘Anthill is voor mij een enorme leerschool geweest, met Elise als geweldige docent. Ik heb er leren plannen, structureren, tekstschrijven en hier heb ik tot de dag van vandaag veel profijt van. Daarnaast was het ook nog eens heel erg leuk: met een club jonge honden werkten we met heel veel liefde aan allerlei marcom projecten. Het was een geweldige tijd!’