marketing & communicatie 

20 JAAR ANTHILL
REWIND NAAR 2004
1e MEDEWERKSTER

TERUGSPOELEN MET
SUZAN VAN ELTEREN
TOEN: PROJECT MANAGER

‘Ik leerde: focus op ondernemen, no-nonsens mentaliteit, kill your darlings en alles 100x controleren’

Terugspoelen met …  Suzan van Elteren

Toen: Project Manager bij Anthill

Nu: Marketing Manager Celery, Curaçao.

‘In 2004 startte ik als junior projectmanager bij Anthill. In die tijd was social media nog niet echt een ding, dus via via leerde ik Elise kennen. We werkten samen vanuit een klein kantoortje, wat meer op een zolder leek, ergens achter in een straatje in het oude dorp van Vleuten. Als onervaren broekie ging er een wereld voor mij open.’

‘Elise leerde mij wat – achteraf gezien – de basis is geweest voor mijn verdere carrière. Ze leerde mij om altijd te denken vanuit de klant; vanuit de kassa naar de klant. Focus op ondernemen, no-nonsens, kill your darlings, alles 100 x controleren, initiatief nemen, hard werken, maar ook samen lol hebben. We bedienden mooie klanten en deden gave projecten.’

‘Ik kan zoveel hoogtepunten noemen, 50 woorden is echt te weinig! Enkele highlights: Introductie van het stoere Mammoet Workwear merk, feestje van Henk Schiffmacher en zijn zonnebrillen, Winterwonderland van Eye Wish etc. Elise gaf mij de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en liet mij soms met ‘harde hand’ leren van mijn fouten. Haar denk- en werkwijze pas ik nog steeds dagelijks toe en hebben al tot vele successen geleid. Kortom ik ben trots en dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van 20 jaar Anthill.’