marketing & communicatie 

DIT LEVERT GRONDIG WERKEN U OP

26-11-2018 Elise de Groot – 1 minuut lezen

Ik heb een manier van werken die mij veel oplevert. Misschien is dit ook interessant voor u. Mijn doel is om u in 1 minuut te inspireren. Daarom is dit bericht precies 250 woorden. Let’s start… Ik hou ervan dingen grondig te doen. Maar wat levert mij dit op?

Vooraf goed nadenken…

1. …versterkt de beweging die u in gaat zetten
Stel u wilt uit een TOP 50 lijst 3 nieuwe klanten krijgen. Dan begint het al met wie u in die TOP 50 lijst zet. Selecteert u zorgvuldig bedrijven waar u razend enthousiast van wordt, dan gaat u er harder en gerichter voor werken. Als u op gevoel 50 bedrijven uit de buurt op die lijst zet dan is dat anders. Grondigheid maakt alles wat je doet krachtiger!

2. …bespaart tijd en geld (vooral bij herhaling)
Eigenlijk is alles wat u doet net als bij het schilderen van uw huis. 80% van de tijd zit in de voorbereiding. Als dit goed is, dan gaat het daarna vaak super snel. Dit betekent dat u bij herhaaldelijke activiteiten extra profiteert van een goede voorbereiding. Dus is het slim om te investeren in een goed plan.

3. …zorgt dat u het iedere keer weer beter gaat doen
Als u weet waarom en hoe u ooit aan iets begon, dan is gericht verbeteringen doorvoeren eenvoudiger. Maak een plan en leg de hoofdlijnen vast. Kijk wat werkt en wat niet. Laat het plan in de tijd met u meebewegen!

Zo dat waren precies 250 woorden! Geïnspireerd? Laat het me weten! Zin om samen grondig aan het werk te gaan? Neem dan contact met mij op via LinkedIn of 06-29454166.