marketing & communicatie 

ANTHILL LOVES
‘GROEN’ EN ‘GRIJS’

VAKMANSCHAP + PASSIE = BEZIELING

Bij Anthill hebben we een voorliefde voor alles wat te maken heeft met groen, bebouwing, openbare ruimte en beleving. Werken aan marketing & communicatie in het ‘groen’ en ‘grijs’ gaat volgens ons uit van iets fundamenteels; iets essentieels. Het gaat over toekomst, spanningsvelden, beleving en impact op mensen, dieren en omgeving.

Door te werken voor klanten in het ‘groen’ en ‘grijs’ komen ons vakmanschap en onze passie samen!

Natuurlijk kan iedere marketing & communicatie specialist een mooie campagne neerzetten voor partijen in het ‘groen’ en ‘grijs’. Met feiten overbrengen en een mooi praatje-plaatje, kom je al een heel eind. Maar wij willen met bezieling onze klant boven het maaiveld uit laten steken en samen iets bijzonders bereiken! Ons interne motto: behouden wat van waarde is.

SAMEN VERZETTEN WE BERGEN WERK!

5 VOORDELEN VAN ‘DE MIERENHEUVEL’

Heeft u een bedrijf in het ‘groen’ en/of ‘grijs’? Dan kan het slim zijn om met Anthill samen te werken. Wat zijn de voordelen? U leest het hier!

1. Verstand van ‘groene en grijze zaken’! Door jarenlang te werken voor klanten in deze ‘sectoren’ hebben we behoorlijk wat kennis opgedaan! Aan een half woord hebben wij genoeg. Dit bespaart u een hoop tijd

2. Wij spreken en schrijven in de taal van de doelgroep. Een ‘aanpakkersmentaliteit’ is wat we hiermee bedoelen. We zijn helder, doelgericht en durven kritische vragen te stellen

3. Klanten in het ‘groen’ en ‘grijs’ die ons werk prijzen! Wat hebben wij mooie trouwe klanten. Sommigen zijn al meer dan 10 jaar klant. Wij brengen u graag in contact

4. Breed en interessant (kennis)netwerk. Anthill bestaat als sinds 2000. In die tijd hebben we heel wat mooie relaties opgebouwd die we ook regelmatig met elkaar in contact brengen.

5. Aangesloten op trends en ontwikkelingen in ’t ‘groen’ en ‘grijs’. Het is bijna onmogelijk alles bij te houden! Want wat zijn deze sectoren in beweging… Daarom selecteren wij bewust welke informatie bronnen voor ons bewezen kwaliteit leveren.

Het zit in onze natuur!

Ants have an amazing

four-part philosophy.


Never give up, look ahead,

stay positive and do all you can!’

Jim Rohn