marketing & communicatie 

WERK WAARVAN WE HOUDEN

1 PROJECTCOÖRDINATIE

Zoekt u proces fanaten die niets prettiger vinden dan het coördineren van marketing-projecten? Dan zit u bij ons aan het goede adres! Wij zitten het liefst aan de knoppen. Daarbij zijn wij super resultaatgericht, consistent en weten medewerkers goed te motiveren.
Ons doel is dat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, glasheldere doelstellingen, een realistische timing en vooraf een goed inzicht in kosten!
Tussentijds leveren we rapportages en sturen waar nodig bij! Heeft u nog een mooi marketing project op de plank liggen?

WERK WAARVAN WE HOUDEN

2 CONCEPTING

Hier gaat het om alles behalve mooie plaatjes. Resultaat voor u! Dat is onze belangrijkste drive. Wij zijn daarbij onze eigen grootste criticaster.
Wij durven de lastige vragen te stellen.
Ook aan u. We willen zo concreet mogelijk zijn wat betreft de doelstelling. Pas als alles helder is, gaan we brainstormen.

Juist door onze focus komen we vaak snel tot de kern. En, volgt er als vanzelf een moment waarin alles samenvalt. We leveren bijzondere concepten waarmee we uw doelen realiseren.

We presenteren onze ideeën in tekst, beeld en vormgeving op zogeheten digitale moodboards.

En, we maken een heldere vertaalslag naar verschillende uitingen en geven als marketing specialist advies omtrent media. Alles volgens vooraf afgesproken deadline en budget.

Er volgt als vanzelf
een moment waarin
alles samenvalt

3 STORYTELLING

Wij lopen vaak tegen de vraag aan: ‘Is storytelling een hype of een blijvende noodzaak?’ Geen idee!
Wat we wel weten is dat het in ons bloed zit om ieder verhaal te vertellen vanuit 1 kerngedachte. Wij hanteren altijd één rode draad die overal in terug te voelen is. Van begin tot eind.

Pluspunt hiervan is dat we veel tijd en geld besparen. Omdat alles een doorvertaling is van die ene kerngedachte. We vinden niet steeds opnieuw het wiel uit. Maar vinden wel altijd de sleutel naar een mooi en consistent verhaal. We hebben onze visie samengevat in een whitepaper. Vraag deze nu gratis aan!

Marketing is no longer
about the stuff that you
make, but about the
stories you tell

Seth Godin